Луганські таксисти протестують проти скасування коротких номерів телефону

П'ятниця, 10 серпня 2007, 14:36

У Луганську напроти будинку "Укртелекому" представників фірм таксі протестували проти скасування коротких телефонних номерів виклику.

Як повідомив директор ТОВ "Таксі-Люкс" Сергій Шакун, у мітингу взяли участь близько 150 таксистів, 110 машин таксі.

На мітингу прийняли звернення до Кабінету Міністрів з вимогою скасувати указ про заборону коротких номерів виклику таксі.

На думку директора однієї з фірм таксі, виходом зі даного конфлікту може стати дозвіл "Укртелекому" протягом року використовувати як короткі номери виклику таксі, так і нові звичайні номери.

Реклама:

Луганська організація профспілки таксистів має намір брати участь у всеукраїнській акції протесту проти скасування для таксі коротких телефонних номерів виклику.

Як повідомлялося, Київська філія "Укртелекому" 9 липня обнародувала плани з 5 вересня змінити короткі номери екстрених й інформаційно-довідкових служб у зв'язку зі заміною аналогового вузла спецслужб на цифровий. Відповідно до наказу Мінтрансзв"язку, до кінця 2007 року подібні зміни будуть проведені по всій країні.

Профспілка таксистів 25 липня оголосила ультиматум Міністерству транспорту та зв'язку України: якщо протягом місяця наказ міністерства про запровадження в дію нових чотиризначних номерів не буде припинений, таксисти почнуть масштабну акцію протесту, у ході якої можуть бути блоковані вулиці Києва й інших міст України.

"Інтерфакс-Україна"

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!