Редакцію "Урядового кур’єра" захопила СБУ через держзакупівлі?

Понеділок, 9 липня 2007, 12:05

В ніч з 4 на 5 липня редакцію газети "Урядовий кур’єр" захопив спецпідрозділ Служби безпеки України і завадив надрукувати уже зверстаний закон про держзакупівлі, відданий для публікації головою Верховної Ради 5-го скликання Олександром Морозом, заявляють депутати від коаліції.

Про це повідомила прес-служба Соціалістичної партії.

При цьому член фракції СПУ Василь Волга не впевнений який саме підрозділ брав участь у захопленні.

За словами Волги, коли він тієї ж ночі прибув на місце події, то побачив, "що люди, які захопили редакцію, були в спеціальній формі, яка свідчить про їх приналежність до спецслужб".

Реклама:

"Правда, нардепам не вдалося з’ясувати, до якого саме підрозділу належать бійці, оскільки "загарбники" відмовилися показати посвідчення", — переповідає розповідь нардепа прес-служба партії.

Раніше міністр Кабміну Анатолій Толстоухов повідомив, що опозиція перешкодила друкуванню газети, в якій мали бути надруковані зміни до закону про держзакупівлі.

Нагадаємо, Толстоухов повідомив, що напередодні в "Пресу України", де друкується газета, прийшов депутат від БЮТ Сергій Осика, який приніс рішення Господарського суду Києва, що забороняє друкувати в офіційних виданнях Указ про внесення змін у Закон "Про закупівлю товарів, робіт і послуг за державні кошти".

proUA

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!