Остапа несло: Янукович поділився мріями про Донбас у 2082 році

Понеділок, 2 липня 2007, 15:31

Прем'єр-міністр Віктор Янукович оприлюднив звернення до трудівників Донецької області з нагоди 75-річчя утворення Донеччини.

Прем'єр пообіцяв задати вірний курс для розвитку донецького регіону на наступні 75 років.

"Я бачу свій обов'язок у тому, щоб зробити все, що в моїх силах, і задати вірний курс Донбасу на наступні 75 років", - заявив Янукович.

Він пообіцяв, що "невтомно боротиметься за те, щоб ці мрії стали реальністю", передає прес-служба Кабміну.

Реклама:

"Я зроблю все, що в моїх силах, для того, щоб у Донецької області було майбутнє, яке принесе щастя для всіх нас", - додав він.

"Ми разом хочемо бачити Донецьку область, в якій кожна людина, що потребує роботи, її отримає. Донецьку область, в якій наші люди матимуть високий рівень життя. Донецьку область, де ціни - стабільні, і люди можуть собі дозволити все необхідне", - йдеться в зверненні.

"І, нарешті, найважливіше, Донецьку область, де ми вільно можемо відзначати наші свята і славити нашу історію, як ми це розуміємо, а не так, як диктуватиме хтось", - заявив Янукович.

"І я хочу, щоб ви всі знали: для мене буде величезною честю… зробити все для того, щоб допомогти намітити курс, який стане гарантією того, що наступні 75 років принесуть Донецькій області ще більше процвітання", - заявив він.

Янукович також відзначив, що у нього була можливість відвідати кожен куточок України і багато країн світу. "Але коли я на Донбасі, я відчуваю себе по справжньому удома і як всі ви хочу, щоб цей дім був кращим і красивішим", - відзначив Янукович.

"Економічна правда"

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!