Перед іспанськими канікулами Янукович доручив збудувати новий стадіон

Понеділок, 2 липня 2007, 19:14

Прем’єр Віктор Янукович доручив відповідним міністерствам та відомствам підготовити свої пропозиції щодо організації та проведення в Україні фіналу чемпіонату Європи з футболу 2012 року.

Про це йшлося на нараді напередодні Дня Конституції за участі керівників міністерств і відомств, голів облдержадміністрацій, мерів міст, безпосередньо причетних до підготовки "Євро-2012".

За результатами наради Янукович доручив Мінсім’ї, молоді та спорту, керівникам інших центральних та місцевих органів виконавчої влади, зокрема, підготувати та внести на розгляд уряду пропозиції щодо підготовки НСК "Олімпійський" у Києві до проведення фінального турніру "Євро-2012”, а також щодо початку будівництва у Києві нового футбольного стадіону.

Крім того, органам виконавчої влади доручено за участю органів місцевого самоврядування підготувати пропозиції з вирішення комплексу питань, пов’язаних з розвитком транспортної інфраструктури України, зокрема реконструкцією автомобільних доріг між містами проведення Чемпіонату.

Реклама:

Також дорученням прем’єра передбачено внесення протягом 2007-2008 років змін і доповнень до генеральних планів міст Києва, Харкова, Дніпропетровська, Донецька, Львова, Одеси щодо розміщення нових та реконструкції існуючих спортивних споруд, об’єктів транспортної інфраструктури, туристичної та рекреаційної сфери відповідно до вимог, установлених УЄФА для проведення Чемпіонату.

Київській міськдержадміністрації та Міністерству оборони доручено вирішити питання щодо виділення Федерації футболу України для обслуговування та експлуатації навчально-тренувального комплексу національних збірних команд України з футболу імені Баннікова та Будинку футболу України земельної ділянки у м. Києві, а також передачу ФФУ об’єктів нерухомого майна в с. Гореничі Київської області.

Як відомо, зараз Янукович перебуває в Іспанії на лікуванні.

"Українська правда"

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!