Рудьковський вважає винним в аварії Ющенка

Середа, 18 липня 2007, 13:45

Міністр транспорту та зв’язку Микола Рудьковський вважає, що в аварії, яка сталася 16 липня на Львівщині, винен не він та "Укрзалізниця", а президент Віктор Ющенко.

Про це він сказав у середу на брифінгу.

Рудьковський розкритикував пропозицію Секретаріату президента подати йому у відставку у зв’язку із аварією на Львівщині.

"Глава Секретаріату президента Віктор Балога мав би підказати Президенту Ющенку, що коли він був прем’єром і був прийнятий закон про перевезення небезпечних вантажів, що ще тоді Ющенку треба було за шість місяців прийняти всі урядові рішення, щоб забезпечити безпеку перевезення вантажів", - сказав Рудьковський.

Реклама:

При цьому він додав, що ніхто цим не займався, а сьогоднішній уряд якраз цим займається і займається системно. "Ми працюємо, а Секретаріат займається політикою", - зауважив Рудьковський.

Крім того, коментуючи пропозицію Балоги щодо його відставки, Рудьковський сказав: "Щодо Балоги, то він мабуть втратив реальність часу, він діє мабуть як керівник виборчого штабу "Нашої України", а не керівник Секретаріату президента".

"Якби була людина відповідальна на цій посаді, то мала б прикладати зусилля для того, щоб надати максимальну допомогу місцевим органам влади і потерпілим", - зазначив Рудьковський.

Як повідомлялось, раніше глава Секретаріату Віктор Балога вважає , що Кабінет Міністрів повинен ініціювати звільнення міністра транспорту і зв’язку Миколи Рудьковського після того, як 16 липня в Львівській області 15 залізничних цистерн зійшли з рейок і загорілися.

proUA

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!