БЮТ перед виборами допоможе людям вибивати пільги з держави

Середа, 11 липня 2007, 15:33

Блок Юлії Тимошенко найближчим часом розпочне прийом громадян, пільги і соціальні права яких були відновлені Конституційним судом в середу.

"Наша політична сила починає широкомасштабну кампанію по відновленню соціальних прав громадян", - сказала лідер БЮТ Юлія Тимошенко на брифінгу.

За її словами, "з завтрашнього дня такі прийоми проводитимуться в усіх обласних штабах БЮТ і громадських приймальнях".

Вона повідомила, що працівники приймалень допомагатимуть у складенні позовної заяви до суду від кожної людини, яка хоче відновити свої права.

Реклама:

Тимошенко також додала, що БЮТ "за рахунок партійних грошей" сплатить держмито за подання відповідного позову для людей, які не мають чим заплатити.

Крім цього, за її словами, людям буде надано "адвокатську допомогу" у відстоюванні в суді своїх інтересів.

"Це значить, що освітяни, медики, науковці, учасники бойових дій, інваліди та представники інших соціальних груп можуть звернутися і отримати допомогу", - зазначила вона.

За її словами, представникам кожної соціальної групи буде роздано інструкції, в яких прописуватимуться їхні права, порушені при скасуванні соціальних виплат, поновлених КС.

Тимошенко також зазначила, що докладе усіх зусиль для того, щоб "люди не стояли у чергах" перед приймальнями, адреси яких будуть оприлюднені, за її словами, у місцевій пресі.

На питання, чи не свідчить бажання сплачувати держмито за рахунок партійних коштів про те, що "її політична сила дуже багата", вона відповіла, що гроші сплачуватимуться "не повально", а лише для громадян, які дійсно цього потребують.

"І взагалі, це набагато краще використання партійних грошей, ніж їх деребанити під час певного промивання мізків людей і маніпуляції їх свідомістю", - зазначила вона.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!