Призначено директора КП "Київпарктранссервіс"

П'ятниця, 8 червня 2007, 11:15

Директором комунального підприємства "Київтранспарксервіс" призначена Олена Поліщук.

Поліщук була представлена на розширеному засіданні колегії Київської міськадміністрації в п'ятницю.

Олена Поліщук 1964 р.н. З 1985 року працювала в Республіканському вищому училищі фізичної культури вчителем математики, інформатики, завідувачем гуртожитком. З жовтня 2006 р. по травень 2007 р. обіймала посаду першого заступника директора з питань паркування транспортних засобів комунального підприємства "Київдорсервіс".

Як повідомлялося раніше, Київрада прийняла рішення про створення КП "Київтранспарксервіс", функцією якого будуть питання організації паркування транспортних засобів у столиці.

Реклама:

На колегії також був представлений начальник головного управління зв'язку, інформатизації та захисту інформації Київської міськадміністрації Тарас Олійник.

Олійник 1975 р.н. З 1998 по 2002 р. був радником комісії Київради, з липня 2002 р. по травень 2007 р. - працював у головному управлінні транспорту, зв'язку та інформатизації Київської міськадміністрації, де пройшов шлях від начальника відділу до в.о. обов'язків заступника начальника.

Раніше Київрада прийняла рішення про реорганізацію головного управління транспорту, зв'язку та інформації в двох структурах - головне управління транспорту та головне управління зв'язку, інформатизації та захисту інформації.

"Інтерфакс-Україна"

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!