Рудьковський дослужився до російської нагороди

Середа, 6 червня 2007, 12:05

Міністр транспорту та зв'язку Микола Рудьковський нагороджений за внесок у розвиток Координаційної транспортної наради (КТН) держав-учасниць СНД.

Нагороду українському чиновнику вручив міністр транспорту Російської Федерації Ігорь Лєвітін в Одесі у вівторок у ході XXVI транспортної наради країн СНД.

Крім Рудьковського, нагороджені також президент Міжнародної академії транспорту (Санкт-Петербург, Росія) і кілька керівників приватних транспортних компаній.

Координаційна транспортна нарада заснована в 1991 році рішенням глав урядів країн СНД. Нараду на постійній основі очолює міністр транспорту РФ.

Реклама:

Згідно статуту, діяльність КТН СНД спрямована на рішення комплексу питань з формування та функціонування загального транспортного простору держав-учасниць СНД шляхом розробки концепцій та програм, спрямованих на удосконалювання організаційної структури морського, автомобільного і внутрішнього водного транспорту у взаємодії з іншими видами транспорту, встановлення погодженої тарифної політики, забезпечення умов транзиту вантажів, охорони навколишнього середовища, безпеки перевезень пасажирів та збереження вантажів.

"Інтерфакс-Україна"

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!