За двох викрадених у Петербурзі дітей вимагають 6 мільйонів євро

Понеділок, 4 червня 2007, 10:29

За викрадених 15 травня в Санкт-Петербурзі 11-річну Сашу і 6-річного Діму Бородуліних злочинці вимагають викуп – більше 6 мільйонів євро. Точну суму правоохоронні органи не називають.

Про це повідомляє УНІАН за матеріалами газети "Аргументи і факти".

За інформацією, що є у видання, названа сума – весь бізнес сім`ї Бородуліних. Саме викрадення ретельно планувалося організованою групою. За однією версією дітей тримають в сусідньому регіоні, за іншою – в Ленінградській області.

Ввечері 15 травня в 22.30 батько привіз дітей додому з тренування з ушу, поставив машину, взяв дітей за руки і повів до будинку. Під аркою Павла Бородуліна кілька разів ударили по голові і, коли він впав, стікаючи кров`ю, на землю, схопили дітей. Брат з сестрою кричали і плакали, як розповідали потім очевидці, коли їх заштовхували в машину. За попередніми даними, це були "Жигулі" темного кольору, "вісімка" або "дев`ятка".

Реклама:

Павло опинився в одному з відділень Інституту нейрохірургії з важкою черепномозковою травмою. З заявою до міліції відразу ж після інциденту звернулася Жанна Бородуліна, мама Саші та Діми.

Інформація про те, що дітей викрали з метою викупу, з`явилася лише через 2 тижні після викрадення.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!