Черновецький готується реконструювати чотири столичні площі

Понеділок, 4 червня 2007, 12:57

Інвестиційні проекти реконструкції Солом'янської, Севастопольської, Поштової та Ленінградської площ столиці будуть виставлені на конкурс.

Про це заявив перший заступник голови Київської міської державної адміністрації (КМДА) Денис Басс.

Як повідомили в прес-службі КМДА, за інформацією Басса, ці конкурси будуть проводитися згідно з новим положенням про проведення інвестиційного конкурсу.

Зараз київський міський голова Леонід Черновецький підписав розпорядження, яким зобов'язав комунальне підприємство "Київське інвестиційне агентство" підготувати всю необхідну документацію для реалізації інвестиційних проектів та проекти договорів оренди земельних ділянок між Київрадою та переможцями конкурсу.

Реклама:

Крім того, "Київське інвестиційне агентство" повинне замовити передпроектні роботи та подати їх на розгляд архітектурно-містобудівній раді. Також буде забезпечене проведення попередніх суспільних обговорень містобудівної документації.

Усі ці роботи, за словами Басса, "Київське інвестиційне агентство" повинне завершити до серпня 2007 року. Таким чином, інвестори отримають можливість вкладати кошти в готові проекти, що вже пройшли містобудівну раду та суспільні обговорення.

Також, як зазначив Басс, на конкурс будуть виставлені проекти комплексної забудови Московської площі в Голосіївському районі з врахуванням транспортної розв'язки та прилеглих об'єктів комерційного призначення, комплексної забудови території в районі станції метрополітену "Вирлиця" у Дарницькому районі та будівництва адміністративного центру по вул. Електриків 19-а - 23 у Подільському районі столиці.

ЛігаБізнесІнформ

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!