Бренд "Жириновський" виставлено на продаж

Понеділок, 4 червня 2007, 13:16

Іменний бренд однієї з найвідоміших та епатажних фігур російської політики, лідера Ліберально-демократичної партії Росії (ЛДПР) Володимира Жириновського, виставлений на продаж.

Про це повідомляє компанія Z&G, що займається реєстрацією товарних знаків.

За її даними, ТЗ "Жириновський" складається з двох зареєстрованих у Роспатенті зображень.

Одне з них являє собою слово "Жириновський", виконане чітким чорним шрифтом, доповнене внизу праворуч підписом політика.

Реклама:

Другий варіант знака - портрет Жириновського на темному тлі, у нижній частині портрета розташовується стилізований герб із вензелем політика в полі квітів російського триколору. Над портретом розташовано напис Zhirinovsky, під портретом - напис "Жириновський" і підпис політика.

Ціни на торговельний знак для різних категорій продукції коливаються від 2,5 млн. руб. (близько 487 тис. грн.) для використання в назвах одягу, взуття та головних уборів, до 77,3 млн. руб. (близько 15 млн. грн.) для використання в назвах алкогольних напоїв, включаючи пиво.

Бренд "Жириновський", зареєстрований у 1994 році, вперше був використаний як горілочна марка. В даний час на прилавках можна знайти горілку "Жириновський" (середній ціновий сегмент) і "Жириновський-1" (за економічною ціною).

Також під брендом "Жириновський" з 2004 року випускається чоловічий та жіночий парфюм (завод Jean Jacques Vivier, Франція), чай (фабрика "Амтел"), а з 2006 року - майонез і сигарети "Жириновський" ("Нєво Табак").

ЛігаБізнесІнформ

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!