В Україні перевірять ігорний бізнес через загибель персоналу

Понеділок, 4 червня 2007, 16:03

У червні Державний комітет України з промислової безпеки, охорони праці та гірського нагляду перевірить підприємства ігорного бізнесу України.

Як повідомляє в понеділок прес-служба Держпромнагляду, підвищення уваги до ігорних закладів викликано різким збільшенням кількості випадків смертельного травматизму в залах ігрових автоматів.

Так, за 5 місяців 2007 р. уже загинуло 5 працівників даних підприємств, зокрема, у Донецькій області – 2 людини, по одній в Києві, Сумській і Харківській областях.

За аналогічний період 2006 р. випадків смертельного травматизму на підприємствах ігорного бізнесу не зафіксовано, підкреслює Держпромнагляд.

Реклама:

Державні інспектори приділять особливу увагу якості системи управління охороною праці, зокрема ефективності охорони залів ігрових автоматів, контролю керівниками підприємств над роботою співробітників, а також дотриманню вимог безпеки праці на робочих місцях.

За результатами перевірки, у випадку виявлення порушень нормативно-правових актів з охорони праці, інспектори Держпромнагляду мають повноваження призупинити діяльність будь-якого підприємства та притягти до відповідальності його керівників.

"Інтерфакс-Україна"

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!