В Ахметова і Януковича стосунки, "які не всім дано зрозуміти"

Середа, 27 червня 2007, 13:05 -

Член Партії регіонів Ганна Герман спростовує інформацію про можливий розкол і нестиковки усередині партії.

"Щодо розколу, нестиковок або невдоволення усередині партії - це великий міф", - сказала вона в інтерв'ю газеті "Дело".

"Я досить близько знаходжуся біля цих людей (Віктора Януковича і Ріната Ахметова) і бачу, що кожне важливе рішення завжди обговорюється і приймається тільки після спільного обговорення", - додала депутат.

Коментуючи вірогідність інформації про те, що у випадку проведення дострокових виборів Ахметов захоче збільшити свою квоту при формуванні нового списку, Герман сказала:

Реклама:

"Я дуже поважаю Ріната. Він імпонує мені як стильний, модерний політик і дуже скромна людина. Знаєте, при його можливостях бути настільки скромним і з величезною повагою говорити і ставитися до людей може далеко не кожен".

"У спілкуванні він усіляко підкреслює, що співрозмовник для нього багато чого значить. У цьому відношенні я йому трошки заздрю", - додала вона.

За словами Герман, "Рінат Леонідович з величезною повагою ставиться до Віктора Федоровича".

"Між цими людьми існують стосунки, що не всім дано зрозуміти. Їх багато чого об'єднує, вони багато чого пройшли і пережили", - відзначила депутат.

"Можливо, десь у глибині души й існує певне суперництво, але я його ніколи не бачила. Рінат Леонідович ставиться до Віктора Федоровича як до старшого товариша", - додала вона.

"Українська правда"

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: