"Укртелекому" та "Астеліту" видали додаткові ліцензії

Середа, 27 червня 2007, 15:47

Національна комісія регулювання зв'язку (НКРЗ) видала ВАТ "Укртелеком" додаткову ліцензію на радіорелейний зв'язок, а ТОВ "Астеліт" (Київ, торговельна марка life:)) - на цифровий стільниковий зв'язок стандарту GSM-900.

Така інформація знаходиться в повідомленні НКРЗ із посиланням на рішення комісії від 20 червня.

Згідно до рішення, компанія "Укртелеком" отримала частотні смуги в 11 областях України, Автономній Республіці Крим та Севастополі загальною шириною 1,114 Ггц.

Передбачається початок використання ресурсу в січні 2008 року з повним освоєнням до грудня 2008 року.

Реклама:

Компанія "Астеліт" отримала смуги частот у всіх регіонах країни. Загальна ширина смуги - 75,2 МГц. Початок використання - вересень 2007 року, повне освоєння передбачене до грудня 2010 року.

Як повідомлялося, згідно з тим самим рішенням НКРЗ ЗАТ "Український мобільний зв'язок" (UMC) отримало додаткову ліцензію на користування радіочастотним ресурсом для надання послуг стандарту GSM-900 у Закарпатській області.

Крім того, НКРЗ своїм рішенням від 20 червня встановила дату початку освоєння радіочастотного ресурсу, виданого київській компанії "Датагруп" на радіорелейний зв'язок фіксованої радіослужби (ліцензія від 12 лютого 2007 року) із серпня поточного року.

"Інтерфакс-Україна"

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!