Янукович віддав Прутнику все телерадіомовлення України

Вівторок, 26 червня 2007, 13:14 -

Кабінет Міністрів передав Концерн радіомовлення, радіозв’язку і телебачення із сфери управління Міністерства транспорту і зв’язку в сферу управління Державного комітету з телебачення і радіомовлення.

Згідно з повідомленням прес-служби Кабміну, таке рішення було ухвалено на засіданні Кабміну у вівторок.

Як повідомлялося, 30 листопада 2006 року Кабінет Міністрів затвердив концепцію державної програми, яка передбачає впровадження цифрового телерадіомовлення на базі Концерну РРТ.

Розпорядження передбачає розробку держпрограми зі створення інфраструктури державного цифрового телебачення, яке буде розгорнуто на базі державних підприємств Концерну РРТ.

Реклама:

Мінтрансзв’язку планує впровадити цифрове телерадіомовлення у всіх регіонах на базі Концерну РРТ до 2009 року.

Концерн РРТ є державним оператором телерадіомовлення, радіорелейного і супутникового зв’язку; здійснює трансляцію державних теле- і радіоканалів по всій території країни, а також супутникове мовлення в європейських країнах.

14 вересня 2006 року Верховна Рада призначила Едуарда Прутника на посаду Голови Державного комітету з телебачення і радіомовлення України. За ухвалення відповідної постанови проголосувало 244 народних депутати. Раніше цю посаду обіймав Іван Чиж, який був звільнений парламентом 12 вересня.

proUA

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: