Костусєв заявляє, що Гайдук його не чіпав

Понеділок, 25 червня 2007, 14:47

Олексій Костусєв повідомив, що співвласник ІСД Віталій Гайдук не тиснув на АМКУ.

Про це повідомила прес-служба АМКУ у зв'язку з появою в ЗМІ коментарів щодо тиску на Антимонопольний комітет з боку співвласника корпорації "Індустріальний союз Донбасу" Віталія Гайдука.

"Ніякого тиску на Антимонопольний комітет чи особисто на Голову Комітету Олексія Костусєва під час розслідування справи проти ЗАТ "УкрГаз-Енерго" та НАК "Нафтогаз України" на ринку природного газу не було", - йдеться в заяві Комітету.

За словами Костусєва, Віталій Гайдук, так само як і будь-хто інший, має право звертатися до Антимонопольного комітету та до нього особисто.

Реклама:

"Я дійсно мав із паном Гайдуком телефонну розмову, в якій він скаржився на підвищення цін на газ "УкрГаз-Енерго". Однак у цій розмові не було нічого такого, що можна було б сприйняти як спроби тиску на Антимонопольний комітет. Це була звичайна бесіда, яких за день у мене буває кілька десятків. Усе інше - не більше, ніж довільні трактування", - заявив Олексій Костусєв.

Нагадаємо, корпорація Сергія Тарути та екс-голови РНБО Віталія Гайдука ІСД та ММК ім. Ілліча, який належить нардепу від СПУ Володимиру Бойку, неодноразово висловлювали своє обурення підвищенням компанією "УкрГаз-Енерго" цін на газ. Але згодом обидві промислові групи погодились на підвищення цін.

"Економічна правда"

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!