Фірташ об'єднав увесь свій бізнес

Четвер, 21 червня 2007, 12:03

Дмитро Фірташ, створив міжнародну холдингову компанію Group DF (GDF) зі штаб-квартирою у Відні, у якій він об'єднав свій портфель активів та інвестицій у сфері енергетики, хімії та будівництві енергоінфраструктури.

Про це повідомляється в прес-релізі групи в четвер.

У цей портфель, зокрема, увійшла 90%-ва частка в Centragas AG, якій належить 50% єдиного імпортера газу в Україну компанії RosUkrEnergo.

Консолідовані доходи Group DF за даними прес-служби в 2006 році склали близько $4,6 млрд., на підприємствах групи в 11 країнах Європи і Середньої Азії було зайнято близько 23,5 тис. працівників.

Реклама:

У GDF також увійшли 100% угорської компанії EMFESZ - газової, енергетичної постачальної та сервісної компанії, і 90% Ostchem Holding AG - холдингової компанії для цілого ряду хімічних компаній у Центральній, Східній Європі та Середній Азії, що охоплює мінеральні добрива, органічні сульфанати, діоксид титану та кальциновану соду.

GDF також інкорпорувала інтереси Фірташа в будівництві трубопроводів.

Відповідно до прес-релізу, інвестиційний портфель активів та проектів у сфері нерухомості в Україні в даний час знаходиться в стані реструктуризації і буде консолідований у групу у свій час.

"Група має намір прагнути значного зростання в енергетиці та великих проектах, пов'язаних з енергоінфраструктурою, у Європі та світі", - зазначається в прес-релізі.

Головним виконавчим директором GDF призначений Роберт Шетлер-Джонс (Robert Shetler-Jones).

"Інтерфакс-Україна"

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!