Семенюк ніяк не може продати хоч трохи "Укртелекому"

Четвер, 21 червня 2007, 17:56

Фонд державного майна скасував заплановані на 22 червня торги із продажу 0,93% акцій найбільшої телекомунікаційної компанії "Укртелеком" на фондовій біржі "Перша фондова торговельна система" (ПФТС) через відсутність гарантій потенційних покупців.

Про це повідомила прес-служба ФДМУ.

"Є 1 заявка, але гарантія не перерахована. Прикро!" - сказав представник прес-служби.

Як повідомлялося, наприкінці травня Господарський суд Києва заборонив проводити аукціонні торги із продажу 1% "Укртелекому" на Українській фондовій біржі 22 травня й на ПФТС 8 червня.

Реклама:

22 травня УФБ на виконання судового рішення зняла акції "Укртелекому" з торгів.

ФДМУ вирішив проводити торги на УФБ із продажу акцій "Укртелекому" щотижня, поки пакет не буде продано, однак 29 травня, 5, 12 й 19 червня торги не відбулися через відсутність заявок.

У той же час, на ПФТС, після скасування торгів 8 червня, 15 червня було продано 0,07% акцій "Укртелекому" за 15,525 млн. гривень за стартовою ціною 1,15 гривні за акцію.

ФДМУ вирішив продати 37,86% акцій "Укртелекому" на міжнародних фондових біржах у серпні-грудні й ініціює випуск депозитарних розписок у цьому обсязі, а 5% акцій - на п'ятьох українських фондових біржах, 50%+1 акцію - закріпити в держвласності.

"Українські новини"

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!