"Лавринович і Партнери" розкрили тему рейдерства

Вівторок, 19 червня 2007, 13:56

15 червня відбувся бізнес-сніданок з юридичною фірмою "Лавринович і Партнери", який був присвячений питанням корпоративного регулювання, що виникають при злитті та поглинанні компаній.

Експертами в питаннях корпоративного регулювання M&A виступили Максим Лавринович – керуючий партнер і Юрій Радзієвський – старший юрист юридичної фірми "Лавринович і Партнери", повідомляє кореспондент "Економічної правди".

Учасники розглянули різні аспекти ухвалення органами управління учасників злиття та поглинання відповідних рішень. Було визначено можливий спектр необхідних рішень при дружніх та недружній поглинаннях.

Особлива увага була приділена особливостям акціонерних товариств (АТ), як учасників злиттів і поглинань. Були розглянуті потенційні ризики і шляхи їх нейтралізації при реорганізації, в якій беруть участь АТ.

Реклама:

Наприкінці бізнес-сніданку було розглянуто також питання дій, необхідних для запобігання недружніх поглинань, як відносно внутрішньо корпоративного регулювання так і зовнішнього середовища компанії.

В подальшому, як заявили організатори, планується проведення циклу подібних заходів із метою всебічного розгляду юридичних аспектів злиття та поглинання в Україні.

"Економічна правда"

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!