Рада вирішила, що приватизувати на два роки вперед

Вівторок, 19 червня 2007, 17:45

Верховна Рада затвердила державну програму приватизації на 2007-2009 р., одним із пріоритетів якої є продаж дрібних пакетів акцій.

За відповідний закон проголосували у вівторок 229 народних депутатів з 265, що зареєструвалися.

Пріоритетами приватизації в 2007-2009 р. визнаний також продаж об'єктів незавершеного будівництва, збиткових підприємств.

Відповідно до закону, Кабінет міністрів визначає до 1 липня року, що передує відповідному бюджетному періоду, перелік об'єктів приватизації.

Реклама:

Державна програма приватизації на 2007-2009 р. визначає основні цілі, пріоритети та умови приватизації держмайна, майна, що належить Автономній Республіці Крим та комунального майна.

Метою приватизації згідно з програмою є оптимізація державного сектора, створення конкурентного середовища, залучення іноземних інвестицій для прискорення технологічного відновлення (модернізації) підприємств та реалізації держполітики економічного зростання, як і забезпечення надходження коштів від приватизації в держбюджет.

Як раніше заявив глава секретаріату президента Віктор Балога, секретаріат глави держави повертає до Верховної Ради без розгляду всі закони, прийняті після 2 червня.

"Інтерфакс-Україна"

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!