"Київстар" і "Білайн" будуть обмінюватися MMS-ками

Понеділок, 18 червня 2007, 19:15

Оператори мобільного зв'язку компанії ЗАТ "Київстар Дж.Ес.Ем" і ЗАТ "Українські радіосистеми" (ТМ Beeline) відкривають обмін мультимедійними повідомленнями (MMS).

Як повідомляється в прес-релізі "Українських радіосистем" у понеділок, вартість відправлення MMS на мережу "Київстар" (контрактним абонентам, а також абонентам Ace&Base, Djuice та "Мобілич") для абонентів Beeline становитиме 75 коп. за одне повідомлення (з ПДВ).

Раніше компанія "Українські радіосистеми" уклала угоду на обмін MMS ще з двома національними операторами: у липні 2006 року з компанією "Астеліт" (ТМ life:)), а в березні 2007 року - із ЗАТ "Український мобільний зв'язок". У квітні 2007 року компанія почала надавати послугу міжнародного обміну MMS із закордонними операторами.

ЗАТ "Українські радіосистеми" (100% дочірня компанія ВАТ "Вимпєлком") надає послуги мобільного зв'язку під ТМ Beeline з квітня 2006 року. Мобільна мережа компанії працює в 549 містах і більш ніж 8 000 інших населених пунктах, де проживає 42,3 млн. жителів (більше 88% населення України).

Реклама:

ЗАТ "Київстар Дж.Ес.Ем" є найбільшим за кількістю абонентів українським оператором мобільного зв'язку, до 1 березня 2007 року їхня кількість склала за підрахунками компанії 22,4 млн.

"Інтерфакс-Україна"

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!