Костусєв пішов від держзакупівель

Четвер, 14 червня 2007, 14:43

Антимонопольний комітет вирішив відкликати свого голову Олексія Костусєва з посади представника АМКУ в Міжвідомчій комісії з питань державних закупівель, делегувавши замість нього заступника голови Комітету безпартійного Сергія Стефановського.

Про це повідомила прес-служба АМКУ.

Рішення змінити Костусєва було прийнято 14 червня.

Костусєв нагадав, що неодноразово заявляв про серйозні проблеми в сфері держзакупівель і говорив на цю тему з Ющенком.

Реклама:

Костусєв наголосив, що в корупції немає партійної приналежності, нагадавши, що за скандальний закон про держзакупівлі проголосували 362 народні депутати, у т.ч. 96 "бютівців" і 27 "нашоукраїнців".

На думку голови АМКУ, вирішити проблеми в сфері держзакупівель можливо "уже завтра", якщо для цього буде політична воля.

Для цього, за його словами, досить, щоб депутати прийняли зміни в закон про держзакупівлі, а президент його підписав.

Нагадаємо, 13 червня президент Віктор Ющенко пов’язав проблеми в сфері держзакупівель із Партією регіонів, зокрема із головою АМКУ Костусєвим, який обіймав посаду секретаря Міжвідомчої комісії з питань держзакупівель.

До складу Міжвідомчої комісії з питань держзакупівель входять 11 осіб: 3 представники Комітету ВРУ з питань фінансів і банківської діяльності, 3 представники Тендерної палати і по одному представнику від Рахункової палати, ДержКРУ, Держказначейства, Мінекономіки та АМКУ.

"Економічна правда"

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!