Призначено нового главу "Укргазвидобування"

Вівторок, 12 червня 2007, 19:33

Сьогодні глава НАК "Нафтогаз" представив нового генерального директора дочірнього підприємства "Укргазвидобування" Ярослава Яремійчука.

Про це повідомили в прес-службі "Укргазвидобування".

Яремійчук приступив до виконання обов'язків гендиректора починаючи із сьогоднішнього дня.

Нагадаємо, що в березні 2007 року на посаду гендиректора "Укргазвидобування" був призначений Юрій Фесенко, який з вересня 2003 року по серпень 2005 року був директором газопромислового управління "Шебелинкагазвидобування".

Реклама:

На питання про те, з чим пов'язана ротація, у прес-службі "Нафтогаза" зазначили, що Фесенко повернувся на попереднє місце роботи, у ГПУ "Шебелинкагазвидобування". При цьому зміна гендиректора пов'язана лише з оптимізацією структури підприємства. У прес-службі підкреслили, що мова не йде про порушення в роботі підприємства і у зв'язку з цим зміни керівника.

Компанія "Укргазвидобування" створена в 1994 році. Веде розробку і дослідницько-промислову експлуатацію 97 родовищ природного газу. Щорічно з цих родовищ добувається 13,5 млрд. куб. м газу і понад 550 тис. конденсату та нафти. Всього на балансі компанії знаходиться 127 родовищ.

За підсумками 2006 року обсяг видобутку природного газу компанією склав 14 млрд. 708,9 млн. куб. м (понад 70% загального видобутку по Україні). Видобуток газового конденсату склав 699,1 тис. тонн, а нафти - 121,3 тис. тонн.

ЛігаБізнесІнформ

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!