Азаров впевнений, що президент підпише сьогоднішні зміни до бюджету

П'ятниця, 4 травня 2007, 15:27 -

Президент підпише прийняті сьогодні зміни до Держбюджету на 2007 рік. В іншому випадку закон набере сили без його підпису.

У цьому впевнений перший віце-прем'єр-міністр, міністр фінансів Микола Азаров, про що він заявив сьогодні на брифінгу, відповідаючи на питання журналістів.

"Я думаю, що президент підпише цей закон, тому що відмовити працівникові освіти в збільшенні зарплати на 300-400 грн. на місяць, відмовити лікареві в такому ж збільшенні зарплати, відмовити пенсіонерові, ну, знаєте, це виходить за межі здорового глузду. Тому я глибоко переконаний, що президент повинен підписати цей закон", - сказав Азаров.

Також Азаров підкреслив, що прийнятий сьогодні закон "настільки важливий, що якщо він не буде підписаний, він набере сили відповідно до Конституції".

Нагадаємо, що сьогодні Верховна Рада прийняла зміни до бюджету, що передбачають введення другого етапу єдиної тарифної сітки, збільшення пенсій інвалідам війни, учасникам бойових дій, непрацюючим інвалідам, виділення коштів на створення єдиного реєстру виборців, збільшення витрат на забезпечення співробітників МВС і т.д.

Реклама:

ЛігаБізнесІнформ

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: