Невідомий покупець вирішив поглинути Reuters

П'ятниця, 4 травня 2007, 17:09

Найбільше світове агентство фінансових новин та інформації Reuters Group повідомило про те, що невідомий покупець зробив пропозицію про поглинання.

Деталі не повідомляються, але ринок сприйняв новину з небаченим ентузіазмом: акції Reuters виросли одразу на 26%, і капіталізація групи тепер складає 7,5 млрд фунтів (14,9 млрд доларів).

"Рада директорів Reuters підтверджує одержання попередньої пропозиції про поглинання від третьої сторони", - говориться в повідомленні лондонської компанії.

Реклама:

Як зазначає Bloomberg, пропозиція надійшла через три дні після того, як корпорація Руперта Мердока News Corp. запропонувала 5 млрд доларів за американську компанію Dow Jones & Co., видавця найбільшої ділової газети країни The Wall Street Journal. DJ відхилила цю пропозицію.

До офіційного анонса ради директорів Reuters акції вже підскочили в ціні на 8% на чутках про те, що групу може купити американська компанія Thomson Corporation - один з провідних світових провайдерів фінансових даних і аналітики, а також технологічних рішень для інвестиційного бізнесу. Не виключено, що саме вона є неназваною "третьою стороною".

"NEWSru.com"

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!