Кабмін розгляне законопроекти для вступу до СОТ

Середа, 30 травня 2007, 12:10

Кабінет міністрів на засіданні в середу розгляне пакет законопроектів, прийняття яких необхідне для вступу України до Світової організації торгівлі.

Про це повідомило джерело в уряді, передають "Українські новини".

З його слів, пакет з 9 законопроектів про внесення змін до раніше прийнятих законів щодо СОТ, розроблений Мінекономіки, буде запропоновано для розгляду й схвалення урядом.

Зі слів співрозмовника агентства, цей пакет законопроектів буде внесено у середу для голосування у Верховну Раду або Кабміном, або президентом Віктором Ющенком.

Реклама:

Співрозмовник повідомив, що цей пакет законопроектів не передбачає істотних змін до раніше прийнятих законів щодо СОТ, а вносить, в основному, технічні виправлення.

Він також зазначив, що якщо Верховна Рада в середу прийме ці законопроекти, то вже в липні відбудеться заключне засідання робочої групи "Україна-СОТ", і вже восени може бути ухвалено рішення про вступ України до цієї організації.

Як повідомляло агентство, раніше Міністерство закордонних справ заявляло про відсутність впливу політичної ситуації в Україні на вступ до Світової організації торгівлі.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!