У ДП "Вугілля України" вакансія гендиректора

П'ятниця, 25 травня 2007, 14:13
У ДП "Вугілля України" вакансія. Його чільника Юрія Ященка Кабінет міністрів призначив заступником міністра вугільної промисловості. Про це повідомив журналістам міністр вуглепрому Сергій Тулуб по завершенні урядового засідання 24 травня.

У Мінвуглепромі Юрій Ященко, колишній перший заступник міністра палива та енергетики – до 2004 року, за часів обіймання міністерської посади Сергієм Тулубом, опікуватиметься, за інформацією "ЕП", економічними питаннями.

За словами міністра Сергія Тулуба, питання щодо призначенням нового гендиректора "Вугілля України" вирішуватиметься після того, як буде виконано ухвалу уряду про призначення Юрія Ященка заступником міністра.

Водночас щодо можливих призначень на посаду керівника ДП "Вугілля України" поінформовані джерела припускають, що тривалий час виконувати обов’язки генерального директора ДП буде перший заступник Михайло Позігун.

Нагадаємо, посада заступника міністра вугільної промисловості звільнилась 16 травня 2007 року після звільнення Олега Гнатцова, який обіймав її з серпня 2006 року. В міністерстві Тулуба Олег Гнатцов відповідав за питання майнових відносин, розробку законопроектів "Про розвиток та особливості приватизації, роздержавлення вуглевидобувних підприємств України" і "Про престижність шахтарської праці". До Мінвуглепрому Олег Гнатцов обіймав посаду керівника апарату Ради нацбезпеки та оборони України.

Реклама:

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!