В української компанії "Голден Телеком" – новий гендиректор

П'ятниця, 25 травня 2007, 20:37

Один з провідних провайдерів телекомунікаційних послуг в СНД - "Голден Телеком" оголосив про призначення на посаду генерального директора ТОВ "Голден Телеком" Андрія Міліневського, який працює на керівних посадах компанії з 1998 року.

З лютого 2007 Міліневський очолював компанію на посаді в.о. генерального директора.

З червня 2005 року - керував операційною діяльністю "Голден Телекому" на посаді головного керівника. До приходу туди Міліневський керував взаємодією з корпоративними клієнтами в компанії "Утел" на посаді директора з продажів.

"Зараз перед "Голден Телекомом" в Україні стоїть надзвичайно амбітне завдання - зміцнити лідерство на корпоративному ринку і стати найбільшим оператором послуг доступу в Інтернет. Ми ухвалили рішення про призначення пана Міліневського саме тому, що віримо в його здатність досягти поставленої мети", - прокоментував це призначення головний управляючий компанії "Голден Телеком Інк." Жан-П’єр Вандромм.

ТОВ "Голден телеком" - один з провідних українських операторів інтегрованих телекомунікаційних послуг для корпорацій, малого і середнього бізнесу, приватних осіб, а також для операторів зв’язку. Компанія є частиною холдингу "Голден Телеком Інк." і надає послуги місцевого, міжміського і міжнародного телефонного зв’язку і передачі даних, інтернет-послуги, а також послуги мобільного зв’язку стандарту GSM 1800.

ЛігаБізнесІнформ

Реклама:

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!