Черновецький знов судиться за потрійні тарифи

Середа, 23 травня 2007, 15:27

Київська міська державна адміністрація оскаржила в Апеляційному суді Києва рішення Господарського суду про визнання протиправним та скасування рішення Київської міської ради від 8 лютого про підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги в 1,8-2 рази замість 3,4 рази з грудня 2006 року за позовом міської організації партії "Єдність".

Про це повідомив журналістам перший заступник голови Київміськдержадміністрації Антолій Голубченко, передає "Обком" з посиланням на Українські новини.

Голубченко не зміг уточнити точну дату подачі апеляції.

"Це було своєчасно, але я не знаю, коли (апеляційна скарга) буде розглядатися", - підкреслив він.

Реклама:

Як повідомлялося, 27 квітня Госпсуд визнав протиправним та скасував рішення Київської міської ради від 8 лютого про підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги в 1,8-2 рази замість 3,4 рази з грудня 2006 року за позовом міської організації партії "Єдність".

Також суд визнав протиправними і скасував розпорядження КМДА від 12 лютого, прийняті на виконання рішення Київради.

У березні міськорганізация партії "Єдність" звернулася до Господарського суду Києва з вимогою скасувати рішення Київради від 8 лютого та наступні розпорядження Київміськадмінистрації про підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги в 1,8-2 рази замість 3,4 рази з грудня 2006 року.

8 лютого Київрада встановила коефіцієнт підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги з грудня 1,8-2 замість встановленого раніше 3,4.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!