Акціонери "Укртатнафти" ініціювали пікет власного офісу?

Середа, 23 травня 2007, 17:45

Всеукраїнська молодіжна організація "Молодь – надія України" заявляє, що замовником націоналістичної акції біля київського офісу ЗАТ "Укртатнафта" виступив менеджмент ВАТ "Татнєфть".

Як передає кореспондент УНІАН, про це на прес-конференції заявив голова ВМО "Молодь – надія Україні" Вадим Гладчук.

Він повідомив, що 14 травня в організацію звернулися представники російського піар-агентства "Солідінфо" із пропозицією взяти участь в "соціально спрямованих акціях".

Пізніше з переданих громадській організації директив по проведенню акції з'ясувалося, що їхній формат містив "явно шовіністські випади у бік Російської Федерації". Зокрема, як відзначив Гладчук, учасники акції повинні були спалити державний прапор Росії й ляльку Президента РФ Володимира Путіна.

Реклама:

Крім того, за словами Гладчука, "директиви агентства також припускали організацію провокаційних акцій у ході очікуваного найближчим часом засідання глав урядів СНД у Ялті.

Гладчук відзначив, що агентство представляє інтереси якогось Володимира Олександровича із керівництва "Укртатнєфті". Імовірно, мова йшла про Володимира Федотова, в.о. голови правління компанії.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!