До Євро-2012 Львів серйозно розбудують

Вівторок, 22 травня 2007, 17:09

До чемпіонату Європи з футболу "Євро-2012" у Львові хочуть збудувати нову лікарню, мережу супермаркетів, центр спортивно-видовищних споруд, мережу готелів, міжміську магістраль, повідомляє Львівський портал.

Як розповів під час сьогоднішньої прес-конференції начальник управління архітектури, магістраль протяжністю 6,5 кілометрів з’єднуватиме аеропорт, вокзал та стадіон.

"Для того, щоб було зручно доїхати з аеропорту до залізничного вокзалу із місця дислокації стадіону (за іподромом на вулиці Стрийській), планують збудувати загальноміську магістраль", – розповів Юрій Криворучко.

Щодо вирішення транспортного питання у Львові, то головний архітектор наголосив на спорудженні дев’яти транспортних розв’язок.

Реклама:

Крім того, до Євро-2012 поблизу іподрому планують збудувати спортивно-видовищні споруди. До футбольного чемпіонату у Львові також з’явиться масштабний медіа-центр, який займатиметься промоцією нашого міста.

Як розповів Юрій Криворучко, у проекті підготовки до чемпіонату Європи з футболу – будівництво 10 великих супермаркетів. Розглядають також ідею спорудження у південно-західній частині міста лікарні.

proUA

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!