Опублікувано рейтинг найпривітніших банків України

П'ятниця, 18 травня 2007, 12:04

Найпривітнішим банком України визнано "Укрсоцбанк". На другій позиції рейтингу - "Укрсиббанк". Найменш привітним за оцінкою клієнтів-респондентів став "Ощадбанк".

Такі результати першого у своєму роді дослідження ставлення українських банків до своїх клієнтів. Дослідження проводила компанія GFK Ukraine.

До переліку увійшли лише дев’ять банків. Автори дослідження пояснюють це тим, що, починаючи з десятого банку, кількість респондентів-клієнтів цих установ істотно зменшувалася. Таким чином, ці результати не можуть вважатися репрезентативними.

Реклама:

При складанні рейтингу враховувалися багато факторів - зокрема, компетентність співробітників банку, наявність черг, графіки роботи відділень банків. Укладачі рейтингу зазначають різницю оцінок загальної задоволеності банком та окремими аспектами його діяльності.

Так, "Укрсоцбанк", який визнаний клієнтами найпривітнішим, займає за такими параметрами як черги або зручний графік роботи третє та четверте місця відповідно.

Компанія GfK під час дослідження опитали 20 тис. осіб - клієнтів найбільших українських банків - у віці від 18 років, які проживають у містах з населенням більше 50 тис. осіб. Дослідження проводилося в 2005-2006 роках.

ТОП-5 найпривітніших банків України:

"Укрсоцбанк"
"Укрсиббанк
"ПУМБ"
"Промінвестбанк"
"Аваль"

Корреспондент.net

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!