У МЗСу немає грошей, щоб розповісти правду про НАТО

Вівторок, 15 травня 2007, 16:16

Міністерство закордонних справ заявляє про відсутність у бюджеті відомства коштів, необхідних для реалізації програми інформування населення України про НАТО.

"На жаль, на цей рік у бюджеті МЗСу на ці завдання (по інформуванню населення про НАТО) коштів немає", - сказав керівник прес-служби МЗС Андрій Дещиця на брифінгу у вівторок у Києві.

Він повідомив, що при затвердженні бюджету на 2007 рік ці кошти були перерозподілені на інші відомства, зокрема на Міністерство науки та освіти, на Державний комітет з питань телебачення та радіомовлення.

"З питаннями про те, як відбувається інформування й використання даних коштів, я пропоную звернутися до цих міністерств і відомств", - відзначив Дещиця.

Реклама:

За його словами, МЗС у рамках своїх можливостей продовжує кампанію інформування населення України про НАТО й вважає поширення в Україні інформації про НАТО дуже важливим питанням.

"Українське суспільство має потребу в більшій інформації про НАТО, інформації об'єктивної", - підкреслив керівник прес-служби МЗС.

"Інтерфакс-Україна"

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!