Коломойський виходить на грузинський банківський ринок

Вівторок, 15 травня 2007, 17:38

ПриватБанк планує почати активну роботу на грузинському ринку банківських послуг і сконцентруватися на роздрібному обслуговуванні

Про це повідомив Голова Правління Приватбанку Олександр Дубілет під час презентації банку, що відбулася 15 травня в Шератон Метехі Палас за участю представників найбільших грузинських компаній і членів уряду Грузії.

Партнером Приватбанку в Грузії стане АТ "ТаоБанк". Сьогодні керівниками обох банків була підписана попередня згода про придбання великого пакета акцій грузинського банку, що буде реалізовано після одержання дозволів на угоду від відповідних регулювальних органів України і Грузії.

Реклама:

За словами Олександра Дубілета, Приватбанк має великий досвід успішної роботи не тільки на українському, але і російському, латвійському ринках, його філії є на Кіпрі та у Португалії, і він готовий запропонувати своїм потенційним клієнтам у Грузії не тільки якісні і доступні послуги, але й унікальні технології, що не мають аналогів у світі. Об’єднання зусиль "ТаоБанку" і однієї з найбільших банківських груп СНД, за словами Голови Спостережної Ради "ТаоБанкк" Володимира Угулави, це важливий крок у посиленні капіталу банку і подальшого розширення його бізнесу, що в остаточному підсумку дозволить йому стати в один ряд з лідерами банківського ринку країни.

АТ "ТаоБанк" є одним з банків з найбільшою динамікою розвитку Грузії. На 1 квітня 2007 року, активи "TаоБанку" складали 26,3 млн. ларі ($15,1 млн.), акціонерний капітал - 12 млн. ларі ($6,9 млн.).

АТ "ТаоБанк" був створений у 1989 році як банк "Кавкасиони". У 1992 році банк одержав ліцензію Національного банку Грузії на здійснення банківської діяльності. У 2005 році був перейменований у "Перший Комерційний банк", а в травні 2006 року пройшов повний ребрендиг і одержав нове ім’я - "ТаоБанк". Під патронатом банку відбулося кілька важливих соціальних і культурних проектів.

Korrespondent.net з посиланням на "Українські новини"

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!