Перенос виборів на осінь ударить по інвесторах - експерт

Четвер, 10 травня 2007, 14:38

Для інвесторів оптимальним було б проведення парламентських виборів влітку, а не восени.

Так вважає аналітик інвестиційної компанії Concorde Capital Нік Пьяцца, передає "Обком" з посиланням на УНІАН.

За його словами, "чим скоріше буде покінчено з політичною невизначеністю, тим краще для інвестиційного клімату в країні".

Пьяцца зазначив, що літо є періодом затишшя для інвесторів, тому саме цей період найбільш оптимальний для завершення всіх необхідних процесів щодо виходу з політичної кризи в країні.

Реклама:

"За літо можна провести вибори та сформувати уряд, і вийти на осінь, коли на ринку знову починається активізація, з чіткими та сформованими правилами гри для інвесторів", - зазначив Пьяцца.

Коментуючи поточну ситуацію на ринку, аналітик зазначив, що зростання, котре сьогодні спостерігається, може протривати до кінця травня.

"Все залежить від того, наскільки швидко сторони зможуть домовитися щодо остаточного виходу з політичного конфлікту, зокрема щодо терміну проведення виборів, і уникнути подальшого затягування невизначеності", - зазначив Пьяцца.

За його словами, економічна ситуація в країні продовжує залишатися позитивною, тому сьогодні є всі об'єктивні передумови для подальшого зростання ринку.

Особливо позитивний вплив на ринок та настрої інвесторів, на думку аналітика, крім макроекономічних показників, продовжує робити фактор Євро-2012.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!