Французькі компанії зацікавлені в транспортній галузі України

Середа, 4 квітня 2007, 13:19

Провідні французькі компанії бачать великий потенціал у транспортній галузі України й виражають готовність до співробітництва.

Такі дані Міністерства транспорту й зв'язку за підсумками зустрічі із французькими компаніями, що відбулася в рамках проведення Міжнародного бізнесу-форуму "Бізнес без кордонів: Україна-Франція 2007".

Як повідомили в прес-службі Мінтрансу, представник компанії Medef international у ході зустрічі відзначив, що для Франції Україна - дуже важливий партнер, оскільки "вона має великий потенціал, у тому числі, у транспортній галузі", підкресливши при цьому, що його компанія вже вклала значні інвестиції в різні галузі української економіки.

"Ми із упевненістю дивимося в майбутнє України й сподіваємося, що двостороннє співробітництво триватиме", - повідомив представник компанії.

Реклама:

Пріоритетними для інвестування в Україні компанії вважають портову галузь, залізничне господарство, будівництво доріг на концесійній основі, підвищення безпеки руху тощо.

"Ми зацікавлені в співробітництві щодо портової інфраструктури й залізничного транспорту", - підкреслила представниця компанії CMA CGM.

Нагадаємо, у Міжнародному форумі з української сторони брали участь перший заступник міністра транспорту й зв'язку Володимир Корнієнко, заступники міністра Валентин Касапчук і Леонід Нетудихата, а також заступник голови "Укравтодору" Павло Єлізаров.

Францію представляли компанії Air Liquide, Alstom, Areva, BCEOM (Бюро економічного менеджменту й правових досліджень), банк BNP Paribas, група Bull SA, компанія CMA CGM і ін.

ЛігаБізнесІнформ

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!