Янукович розраховує стати ще сильнішим

Вівторок, 3 квітня 2007, 11:31

Прем’єр-міністр Віктор Янукович заявив, що уряд розчарує опозицію, а дестабілізації і хаосу не буде.

"Звертаючись до українського народу, як голова уряду я запевняю наших громадян, що виконавча влада продемонструє приклад відповідальності за долю держави і її майбутнє, - сказав Янукович. - Ми будемо продовжувати виконувати свої обов’язки, не зважаючи на очікування так званої опозиції, що їх авантюра призведе до паралічу виконавчої влади. Ми їх плани добре знаємо", - сказав Янукович.

"Повинен їх розчарувати. Їх очікування є марними, - сказав Янукович. - Дестабілізації і хаосу не буде, я переконаний ми подолаємо кризу і вийдемо з неї не ослабленими, а ще сильнішими".

"Програма дій виконавчої гілки влади в умовах політичної ситуації, що склалася викладена в постанові, яка прийнята сьогодні вночі 3 квітня цього року, - сказав Янукович. - Виступаючи з цієї трибуни хочу, щоб і народні депутати, і громадяни україни знали, що ситуація під контролем.

Реклама:

Ми зробимо все, щоб наслідки безвідповідального рішення про розпуск парламенту не призупинило розвитку соціально економічного стану країни", - заявив прем’єр.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!