У Цушка забрали право на техогляд і віддали Рудьковському

Четвер, 19 квітня 2007, 11:30 -

Кабінет міністрів затвердив право Міністерства транспорту та зв'язку на проведення технічного огляду транспортних засобів.

Про це повідомив міністр транспорту та зв'язку Микола Рудьковський під час виходу до преси з нагоди рішення УЄФА щодо перемоги України та Польщі в конкурсі на проведення фіналу Чемпіонату Європи з футболу 2012 року, передає "Обком" за матеріалами "Газеты по-киевски".

У прес-службі міністерства повідомили, що, за словами міністра, "сьогодні (18 квітня) на засіданні Кабміну було прийняте рішення щодо технічних оглядів транспортних засобів і визначені відповідальні. Міністерство транспорту та зв'язку буде займатися проведенням технічного огляду транспортних засобів, а правоохоронна система буде займатися контролем щодо викрадення автомобілів тощо".

За словами міністра, для реалізації цих робіт буде розроблена програма вимог, виставлені вимоги до приватних компаній, що будуть займатися проведенням технічного огляду: необхідний обсяг обладнання, тестових робіт, що будуть проводитися, тощо.

Реклама:

"Це буде здійснене для того, щоб ми поліпшили екологічну ситуацію в містах і підняли рівень контролю за викидами транспортних засобів, а також покращили технічний стан автомобілів", - зазначив Рудьковський.


Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: