Черновецький на сесії закликав не брати бабки

Четвер, 19 квітня 2007, 17:11

Київський міський голова Леонід Черновецький сьогодні на позачерговій сесії Київради, присвяченій соціально-політичній ситуації в столиці, закликав лідерів політичних сил під час підготовки до парламентських виборів не брати гроші за внесення в свої списки кандидатів.

Звертаючись до лідерів політичних сил, він сказав: "Не беріть бабки, і тоді ніхто з фракції не піде".

Коментуючи той факт, що в цьому скликанні деякі депутати покидали свої фракції, Черновецький висловив переконання, що це відбувалося не тому, що їм платили, а з інших причин.

"Я вважаю, що не депутатам Верховної Ради платять сьогодні. Сьогодні вийшли з опозиції люди, які самі заплатять будь-кому. Це мільярдери", - сказав мер Києва.

Реклама:

За його словами, "проблема у тому, що ці люди були прийняті за гроші. Вони заплатили по 3-5 млн. доларів за те, щоб узяли в списки".

При цьому Черновецький зазначив, що може привести свідків, "які скажуть, хто це робив, зокрема у фракції, яка сьогодні мені опонує".

"Там було створене акціонерне товариство. Коли вони заплатили гроші, вони вже були вільні від усіх своїх зобов`язань перед українським народом", - пояснив мер.

Серед фракцій, де не брали грошей, він навів як приклад свою фракцію в Київраді, СПУ, Партію регіонів і "Нашу Україну".

УНІАН

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!