Голову Світового Банку можуть вигнати через любовну інтрижку

Понеділок, 16 квітня 2007, 12:33

Голова Світового банку Пол Вулфовіц дав зрозуміти, що не має наміру залишати свою посаду, незважаючи на скандал навколо підвищення зарплати одній з банківських співробітниць, з якою він знаходиться в близьких відносинах.

Про це повідомляє в понеділок телерадіокорпорація Бі-бі-сі.

"Це важлива робота, я планую і далі виконувати її", - сказав Вулфовіц журналістам після засідання ради директорів банку у Вашингтоні.

В останні дні Вулфовіца закликали подати у відставку в зв'язку з просуванням по службі та підвищенням зарплати його подрузі Шахі Ризі, уродженці Лівії.

Реклама:

Глава Світового банку вже вибачився за свою участь в обговоренні умов її роботи та заявив, що виконає будь-яке рішення, прийняте радою.

Однак, як зазначає Бі-бі-сі, у неділю в результаті засідання Комітету з розвитку - керівного органа Світового банку - не було прийнято якогось конкретного рішення щодо долі Вулфовіца.

"Нинішня ситуація викликає в нас велику занепокоєність, - сказано в заяві ради. - Ми підтримуємо дії ради директорів, що вивчає це питання. Ми попросили його продовжити цю роботу".

Під час прес-конференції Вулфовіц зазначив, що розслідування ситуації навколо зарплати Шахі Ризі продовжується.

"Інтерфакс-Україна"

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!