Азаров вирішив у вівторок відзвітуватися в Раді за економіку

Понеділок, 16 квітня 2007, 15:39

Верховна Рада заслухає інформацію Кабміну про економічний стан країни в умовах поточної політичної ситуації на пленарному засіданні у вівторок, 17 квітня.

Про це журналістам повідомив на прес-конференції голова парламенту Олександр Мороз, передає "Обком" з посиланням на "Українські новини".

"Завтра Кабінет Міністрів зробить інформацію", – сказав Мороз.

За його словами, з інформацією виступить перший віце-прем'єр-міністр Микола Азаров. Планується, що віце-прем'єр виступить на початку пленарного засідання близько 10:30.

Реклама:

Мороз зазначив, що останнім часом в економіці країни прослідковуються негативні тенденції, зокрема, у бюджет надходить менша кількість коштів, ніж це заплановано, котирування українських акцій на світових біржах упало.

Як повідомлялося, після засідання Кабміну 11 квітня Микола Азаров заявив про те, що якщо найближчим часом політична ситуація не нормалізується, це може привести до негативних економічних наслідків.

2 квітня Ющенко розпустив Раду і призначив позачергові її вибори на 27 травня.

Рада відмовилася виконувати указ президента і зробила подання у Конституційний Суд для визначення конституційності цього указу.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!