Спостережну раду "Київенерго" очолила людина Черновецького

Понеділок, 16 квітня 2007, 17:54

На чергових зборах акціонерів акціонерної компанії "Київенерго" главою спостережної ради компанії обраний депутат Київради від блоку Леоніда Черновецького Денис Комарницький.

Як повідомили в прес-службі "Київенерго", до складу спостережної ради також увійшли представники міноритарних акціонерів, зокрема, компаній Kapiton Trading Limited та Fluminea Limited. Крім того, членом ради обраний представник Національної акціонерної компанії Олексій Захарчук.

Також на зборах було прийняте рішення про передачу ведення системи реєстру власників іменних цінних паперів "Київенерго" відкритому акціонерному товариству "Фінансова компанія "Укрнафтогаз".

Однак наприкінці 2006 року права на ведення системи реєстру власників іменних цінних паперів "Київенерго" були передані від "Укрнафтогазу" товариству з обмеженою відповідальністю "Міжрегіональний незалежний реєстратор".

Реклама:

Припинення дії договору з "Укрнафтогазом" повинно було за рішенням акціонерів відбутися з 4 грудня 2006 року.

У прес-службі "Київенерго" не змогли прокоментувати рішення акціонерів. "На цих зборах вирішили знову повернутися до "Укрнафтогазу". Акціонери вирішили, що краще так", - сказали в прес-службі.

Також на зборах акціонерів було прийняте рішення направити на виплату дивідендів 3 млн. 250 тис. 928,40 грн.

АЕК "Київенерго" - вертикально інтегрована енергетична компанія, що включає потужності з виробництва, передачі та розподілу електричної і теплової енергії. Покриває 100% потреб Києва в електричній енергії і 85% - у тепловій.

ЛігаБізнесІнформ

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!