Азаров: Якщо криза не завершиться за два тижні - всім буде погано

Вівторок, 10 квітня 2007, 10:18

Перший віце-прем'єр, міністр фінансів Микола Азаров заявляє, що продовження політичної кризи може призвести до негативних економічних наслідків.

"Якщо протягом двох тижнів політична ситуація не нормалізується, це може призвести до негативних економічних наслідків", – зазначив Азаров на брифінгу в понеділок.

За його словами, сьогодні є всі передумови для досягнення компромісу між гілками влади: вимоги, які поставив президент перед Верховною Радою, або вже реалізовані, або на етапі вирішення. Таким чином, у президента є всі передумови для відміни або призупинення свого указу про розпуск Верховної Ради.

"Що стало для президента причиною для розпуску Верховної Ради? Я шукав відповідь, але так і не знайшов її", – сказав міністр.

Реклама:

"Не можу відкинути думку, що сили, які стоять за президентом, роблять спробу відсторонити від влади успішний уряд", – цитує Азарова прес-служба міністерства.

"Ми планували вкласти в економіку біля 150 мільярдів гривень коштів бюджету, внутрішніх та зовнішніх інвесторів і докорінно змінити на більш сучасну економіку держави. Сьогодні конфлікт спрямований проти реалізації таких планів", – заявив Азаров.

"Українська правда"

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!