Вчора на Луганщині згоріло 24 гектари лісу

Вівторок, 10 квітня 2007, 11:11

Близько 24 гектарів лісу згоріло у Станично-Луганському районі Луганській області у понеділок, 9 квітня, повідомили у прес-службі МНС.

Зокрема, за інформацією прес-служби, о 13 год. 50 хв. поблизу м. Щастя на території Щастинського лісництва ДП "Станично-Луганське державне лісомисливське господарство" виникла низова пожежа хвойного лісу на площі 19 га. О 19 год. чотирма відділеннями Державної пожежної охорони за допомогою спецтехніки та за участі робітників лісництва пожежу було ліквідовано.

О 14 год. 4 хв. цього ж дня поблизу с. Болотенне на території Станично-Луганського лісництва ДП "Станично-Луганське державне лісомисливське господарство" виникла низова пожежа хвойного лісу на площі 3,5 га, з них 0,2 га верхового. О 23 год. 35 хв. пожежу було ліквідовано.

О 16 год. 9 хв. поблизу с. Ніжньотепле на території Малинівського лісництва ДП "Станично-Луганське державне лісомисливське господарство" виникла низова пожежа хвойного лісу на площі 1,6 га, з них 0,3 га верхового. О 18 год. 40 хв. п’ятьма відділеннями Державної пожежної охорони за допомогою спецтехніки та за участі робітників лісництва пожежу було ліквідовано.

Реклама:

Жертв та постраждалих немає. Попередня причина пожежі – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.

proUA

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!