Звільнений бухгалтер розстріляв своїх колег

Вівторок, 10 квітня 2007, 11:29

Американець, звільнений тиждень тому з бухгалтерської фірми в місті Троя, штат Мічіган, у понеділок прийшов в офіс компанії і відкрив вогонь по колишніх колегах, убив двох і важко поранив ще одного.

Як повідомляє AFP, незважаючи на те, що за останні дні шифр кодового замку на вході був змінений, 38-річний Ентоні Лакаламіта (Anthony Lacalamita) зміг проникнути в приміщення фірми Gordon Advisors з помповою рушницею в руках, після чого попрямував прямо до трьох співробітників – жінки і двох чоловіків – і декілька разів вистрелив. 63-річна Медлін Кафурі (Madeline Kafoury) від отриманих поранень померла дорогою в лікарню, чоловіки 47 і 48 років, чиї імена не повідомляються, були госпіталізовані в критичному стані, один з них пізніше помер.

Серед працівників офісної будівлі, в якій крім Gordon Advisors розташовано декілька адвокатських контор, після пострілів почалася паніка – частина з них забарикадувалася у своїх кімнатах, інші поспіхом вибігли на вулицю.

Зловмисник же залишив будівлю і на своєму автомобілі спробував втекти від поліцейських по федеральній автостраді, розвиваючи при цьому швидкість майже до 200 кілометрів на годину. Через приблизно 15 хвилин Лакаламіта вирішив добровільно здатися властям.

Реклама:

"Мабуть, він зрозумів, що якби не здався, то ми б його застрелили", – цитує AFP помічника шерифа округу Дженесі (Genesee County) Джеймса Гейджа (James Gage).

У машині підозрюваного співробітники поліції виявили помпову рушницю 12 калібру з трьома патронами до неї. Лакаламіта під час затримання мовчав і виглядав, за словами поліцейських, "надзвичайно пригніченим".

Місто Троя, в якому розгорнулися драматичні події, розташоване в 25 кілометрах на північ від Детройта. На сайті Gordon Advisors розміщено повідомлення про те, що у зв`язку із загибеллю Медлін Кафурі офіси компанії будуть закриті 10 квітня.

УНІАН

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!