На Троєщині побудують гіпермаркет-галерею "Квадрат"

Вівторок, 6 березня 2007, 16:44

Містобудівна рада при головному управлінні містобудівництва, архітектури та дизайну міського середовища Києва схвалило архітектурне рішення передпроектних пропозицій компанії "XXI століття", що має намір побудувати на Троєщині черговий торгово-розважальний комплекс "Квадрат".

Відповідно до повідомлення компанії "XXI століття", комплекс буде побудовано на вул. Милославській.

Зокрема, це буде торгово-розважальний центр формату "гіпермаркет-галерея" із продовольчим гіпермаркетом, галереєю магазинів, мультиплексом, зоною відпочинку і розваг, аква-зоною.

Загальна площа ТРЦ - 110 тис. кв. м. Передбачається будівництво підземного паркінга на 1500 машино-місць. Загальна сума інвестицій у проект складає 60 млн. дол. Дата відкриття ТРЦ "Квадрат" - I квартал 2009 р.

Реклама:

"Розвиток проекту відбувається в запланований термін, наступними стадіями розвитку проекту буде проектування та одержання дозволу на будівництво. Відповідно до наших планів, уже на початку 2009 року на Троєщині з'явиться сучасний торговий центр", - зазначив директор Департаменту торговельної нерухомості "XXI век" Олександр Овчар.

Напередодні компанії "XXI століття" анонсувала будівництво нового торгового центра на вул. Бальзака (жилою масив "Троєщина"). Загальна сума інвестицій у проект складає 4 млн. 700 тис. дол. Початок будівництва ТЦ заплановано на березень 2007 року, а введення його до експлуатації - на II квартал 2008 року.

Компанія "XXI століття" - український девелопер, працює на ринку України з 1995 року. Наприкінці 2005 року розмістила свої акції на Лондонській фондовій біржі. Проектний портфель "ХХІ століття" включає усі види комерційної нерухомості: торговельну, офісну, готельну, логістичну, а також житлову нерухомість.

ЛігаБізнесІнформ

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!