Гриценко пообіцяв разом з Цушком боротися з рейдерами

Вівторок, 6 березня 2007, 19:20

Міністерство оборони розробило разом із правоохоронними органами механізм координації дій для боротьби з рейдерскими атаками на військові об'єкти.

Про це сказав міністр оборони Анатолій Гриценко на онлайн-конференції на сайті Міноборони, передає "Обком" з посиланням на УНІАН.

"Рейдерські захоплення власності, у тому числі державної, на жаль, як ракові метастази поширюються по всій країні. Вони торкнулися вже і військових об'єктів", - сказав Гриценко.

За його словами, за рейдерськими атаками стоять дуже впливові компанії та політики.

Реклама:

На минулому тижні з ініціативи Гриценко в Міноборони була проведена міжвідомча нарада з метою пошуку ефективних шляхів боротьби з рейдерством та захисту державної власності.

Гриценко повідомив, що в нараді взяли участь заступники міністра оборони, керівники профільних департаментів, а також заступник генерального прокурора, заступник голови Фонду держмайна, керівники військової контррозвідки, інших підрозділів Служби безпеки.

"Ми виробили механізм скоординованих дій разом із правоохоронними органами. Хочу попередити аматорів чужого майна: атаки на військові об'єкти можуть бути небезпечні для їхніх учасників. І за незаконні дії доведеться відповідати", - підкреслив Гриценко.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!