Рудьковського обурили заяви "безсовісної опозиції"

Четвер, 29 березня 2007, 17:42

Міністр транспорту та зв’язку Микола Рудьковський назвав абсурдними заяви опозиції щодо участі Міністерства транспорту та зв’язку и у будь-яких політичних акціях 31 березня.

"Я розумію, що опозиція має працювати, але треба і совість мати", - зазначив Микола Рудьковський.

Мінтранс, за його словами, не блокує дороги, а працює для того, щоб інтенсифікувати рух для всіх громадян та підприємств шляхом будівництва нових доріг, впровадження швидкісного руху, реконструкції стратегічно важливих для держави аеропортів.

Він підкреслив, що додаткові поїзди на святкові дні (свято гумору в Одесі, вербна неділя, Великдень – ред.) призначені для перевезення пасажирів. Квитки на них є у вільному продажу в усіх касах Укрзалізниці, наголосив він.

Реклама:

Пріоритетна функція Мінтрансзв’язку, повідомляє прес-служба, забезпечувати рівні транспортні можливості для всіх громадян України незалежно від їх політичних симпатій, місця проживання, громадянської позиції та інших переконань.

"Міністерство транспорту та зв’язку України не зважаючи на будь-які політичні заяви забезпечуватиме стабільну і передбачувану роботу галузі, навіть якщо це суперечитиме меркантильним інтересам окремих політичних сил", - наголошують у прес-службі.

Нагадаємо, в сьогоднішній заяві "НУ" було зазначено, що до Києва ввозяться люди з метою їх використання у дестабілізації ситуації в столиці напередодні та під час проведення "Нашою Україною", БЮТ та "Народною Самообороною" акцій протесту опозиції на Майдані Незалежності 31 березня.

Зокрема, "НУ" заявив, що безпосередню участь в цьому процесі бере очолюване соціалістом Миколою Рудьковським міністерство транспорту, яке в наказовому порядку організує додаткові потяги на Київ з Харкова, Донецька та інших міст.

proUA

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!