В Кіровограді громадськість засудила корумпованих суддів

Четвер, 29 березня 2007, 19:01
Як повідомив прес-центр "Громадського суду України", 28 березня в Кіровоградській міській раді відбувся "круглий стіл" з приводу політичної кризи в місті та проблем рейдерства.

В заході брали участь представники Комітету виборців України, Громадського суду України, депутати Верховної Ради України, депутати кіровоградської міськради, а також керівники Антирейдерського союзу підприємців, відомі у Кіровограді юристи-правозахисники, представники підприємств, що постраждали від неправосудних рішень судів, журналісти.

Учасники відзначили відзначено, що через юридично необґрунтовані рішення судів в Кіровограді досі не утвердилися в правах міський голова та міськрада. Що в свою чергу породжує ситуацію безвладдя в місті.

Політичну кризу в місті віддзеркалюють і економічні конфлікти. Які знову ж таки спровоковані кількома суддями місцевих судів.

Андрій Семидідько, виконавчий директор Антирейдерського союзу підприємців Українизазначив, що найбільше увагу цієї організації привернула "так звана "діяльність" суддів, які синхронно ухвалювали рішення про передачу акцій ряду привабливих підприємств Кіровограда на користь третіх осіб".

Реклама:

Семи дідько зазначив, що Антирейдерський союз вже звернувся до Вищої ради юстиції з проханням терміново проаналізувати заангажовані рішення цих суддів, зокрема у справі про передачу контрольного пакету акцій УТП "Кіровоград".

Його пропозицію підтримав і голова Громадського суду України Ярослав Місяць.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!