Siemens і UMC розбираються, хто з них поламав комутатор

П'ятниця, 23 березня 2007, 13:35

Представництво компанії Siemens в Україні заперечує факт оновлення або заміни устаткування, внаслідок чого частина абонентів оператора мобільного зв`язку компанії "Український мобільний зв`язок" (UMC) залишилася без зв`язку.

"Оновлення устаткування не проводилося. На даний момент немає попередніх результатів", - повідомило джерело в компанії Siemens, відповідаючи на запитання про причетність до збою роботи комутатора, передає "Обком".

За інформацією, поширеною компанією UMC, збої в роботі оператора відбулися з вини компанії Siemens.

"В результаті оновлення устаткування компанією Siemens, з вини Siemens відбувся збій у роботі комутатора №1, який обслуговує центр Києва (Печерськ, Шевченківський і Солом’янський райони). Зараз ведуться роботи по відновленню зв`язку. Найближчим часом мережа працюватиме в звичайному режимі. Приносимо вибачення за тимчасові незручності", – повідомив фахівець із зв`язків з громадськістю UMC Віталій Мухін.

Реклама:

Мережа ЗАТ "Український Мобільний Зв`язок" (UMC) охоплює більше 95% території України, на якій проживає 99% населення. Компанія обслуговує більше 20,5 млн. абонентів.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!